За връзка


mmil73@hotmail.com


       АСТРОПРОГНОЗИ за ЮНИ-16
                                      Край на връзките за "един ден"и тези с хитър замисъл ,бързите пари,както и живот без смисъл,морал,"ден за ден" и знания "от тук -от там".
Луксът в живота на хората вече,няма да се измерва с количество,а с качество!
Бъдещето ще е за онези с многото знания и контакти.Хора ,заредени с нови и иновативни идеи.
НЕ на посредствените и неграмотни хора!
____________Добър период е,да се усъвършенстваме професионално и интелектуално или да се пренасочим в други области с добри бъдещи възможности.
Истина е,че много от философиите,свързани с начина ни на мислене ,движение ,кореспонденция,търговия,здраве,морал и живот  са остарели,нефункциониращи и дори нереални.
                           ~~~

Един мит ще бъде разобличен.

              Загуба от /за известена личност !

____След преживяното разoчарование на месец юни-'16 ,някои хора ще успеят да се обвържат и ангажират с нови приятели , нови идеи,да емигрират и да създадат един по-модерен живот с повече красота и любов ,а други ще продължат да се чувстват изморени ,разочаровани  и разорени!
"Събуждането" и излизането от един  живот,  изпълнен с безделие , апатия и  подхранван с изкуствени и нефункциониращи идеали ще се окаже "болезнен" процес,но жизнено необходим за бъдещето ни оцеляване!

ОВЕН-
През целия месец юни въпросите с парите ,секса,различните страхове или теми,касаещи  държавни институции,банки или наследства ще продължат да ви тревожат.Трябва да промените нещо в мисленето ,подхода  или връзките си с близки и роднини,за да се справите със ситуацията.Съдебни дела(ако имате такива) ,път в чужбина или постъпването ви във ВУЗ,или участието ви в обучителни семинари ще срещнат сериозни трудности или ще бъдат отхвърлени тотално.С много идеи ще се разделите за винаги ,а към други ще се присаидините с особен ентусиазъм.Нови приятели ще влязат в живота ви,а други ще го "напуснат " за винаги.Със сигурност до 20.06.16 ще се чувствате добре.Заобиколени ще сте от много хора и приятни преживявание,свързани с културни мероприятия , път на кратки разстояния за забавления или радост от/с млади хора(деца).В периода между 13-29.06.16 ще получите нови предложения за работа или сътрудничество.Добре е обаче,да ги обмислите внимателно,преди да подпишете или съгласите,защото може да ни ви стигнат силите и възможностите  ,за да ги реализирате.След 18.06.16 мислите ви ще са насочени около дома , една "стара любов"(приятелство) или творческа идея.Чувствата ви  вече, ще са много по-ясни и сигурни ,защото  ще сте приключили окончателно с множеството безцелни занимания и идеи,които ви изтощиха до краен предел и не ви дадоха нищо съществено.


ТЕЛЕЦ-
Лятото за вас започва с малко повече нерви и разочарования от страна на приятели или тайни мисли,връзки и цели. Отношенията ви с хора от семейството или колега,отново ще ви създадат проблем.Запазете спокойствие ,защото до 12.06.16 ще успеете да намерите решение и ще може да се справите с личните си ангажименти и финанси.Време е обаче,да промените подхода и отношението си към парите,тяхното печелене и любовта  към близките и децата.Някои страхове и тайни мисли са неоснователни или пък, са в резултата на ваш неправилен маниер.След 18.06.16 забавленията,срещите с роднини  и стари приятели  ще направят дните ви по-забавни.Разчитайте на техните съвети ,идеи,връзки или малка финансова помощ.Месецът завършва много по-щастливо ,отколкото започва.Една мечта или цел се сбъдва ,а това е повод да празнувате или да си отдъхнете.

БЛИЗНАЦИ-
Ново и радикално начало очаква всички родени през втората декада(02-11.05)
Настроението ви ще е по-добро от предходния месец,но проблемите в семейството и на работа остават!Предстои ви съдбовна раздяла с някои хора и нови запознанства.Нова любов или идеи,касаещи тези сфери от живота ви.Финансите ви ще са в по-добри позиции след 18.06.16.През юни предприемате действия ,за които до сега нямахте сили или 
пък,възможности.Промените ще са толкова дръзки ,че дори и външният ви вид ще е коренно различен от до сега.Решили сте да отхвърлите всеки и всичко ,който/което ви пречи да живеете добре.Силно енергични ще сте и затова не е зле да сте по-внимателни към здравето.
Време е да се откажете  от лошите си навици и маниери!

РАК-
Някои тайни мисли(връзки) около интимното ви минало могат да се реализират!Затова  се казва "да  внимавате ,какво си пожелавате,защото може да се сбъдне"!Но,може и да  се наложи ,да започнете реализацията на една стара творческа мечта,защото някои трудови взимоотношения или начин на живот ще приключат тотално!Това обаче,през юли ще ви даде повече самочувствие. Истина е ,че юни не е много подходящ за любовни връзки,защото ще се окаже,че сте попаднали  в поредния любовен триъгълник или  с куп лъжливи обещания! 
Добре е да изчакате до края на месеца.Тогава ще се чувствате много по-силни ,както емоционално ,така и финансово.

ЛЪВ-
"Нови приятели и ново общество " е  мотото ви  за юни.Но,той не  започва лесно!Началото му  е натоварено с много емоционално и домашно напрежение,породено от професионални недоразумения или търкания със съпруга/та,шефа.Сценариите са подобни  с тези от началото на годината или през месец март.Несигурността   ще ви завладее отново.Радост и помощ откривате в лицето на добри приятели,едно участие  в групови или творчески проекти или пък,социални мероприятия.След 20.06.16 слагате  край на самотата !Радостта и любовта в живота ви се завръщат,но вече за по-дълг период. Между 17-22.06  ще обмисляте един сериозен  творчески проект или едно приятелство ,което може или е,  прераснало в мистична любов.

ДЕВА-
Вниманието ви е насочено изцяло към кариерата,обществения ви статус,съпруг/та,дома.Проблемите около всичко това се оказват в повече,отколкото сте могли да предвидите! Вероятно се налага да промените  начина си на общуване,живот и работа.Естествено това не е нещо ново.Началото на 2016 ви показа ясно ,какво не може повече да продължава и какво, би трябвало да се направи!
Дали искате или не,просто ще бъдете заставени. Но,може и да се появят хора,които ще преобърнат мирогледа ви на 360 градуса! Това ще направи решаването на наболелите проблеми по-лесно.Талантливите и интелегентни от вас хора ще успеят да привлекат вниманието на заможни,важни и известни личности,а това ще бъде техният шанс и "билет" за добро бъдеще.Интелектуалният им труд ,усърдност и  добри позиции в обществото ще бъдат възнаградени!След 18.06.2016 виждате ясно,каква е "живата" действителност на заобикалящия ви свят.Много от нереалните ви мечти и идеали ще отпаднат!Пълнолунието на 20.06.16 ще сложи край на едно минало,  бизнес или брак без смисъл!
Приятелствата и обществените ви връзки  може да променят изцяло статуса ви. Така,че да се окажете сериозно обвързани(лично или професионално) или разведени(свободни)-(но ,по ваше желание).

ВЕЗНИ-
"Ах,какво се случва с парите ми...?"-темата на юни.Разходите ви ще са в повече от приходите,но може би е време да се откажете от лошите си навици(храна,секс,излишно пазаруване).Това са временни начини за доставяне на удоволствие.Потърсете причината и променете живота си.Може да се окаже,че щастието  не се крие във вещите,развлеченията и парите,а в здравите човешки връзки и интелектуални възможности!
Новолунието на 05.06.16 ви прави оптимисти или малко повече влюбени.Една мечта се сбъдва или  новата ви философия за живот проработва и ви кара да се чувствате по-щастливи.Срещите ви с роднини,приятели от далеко и някои любими хора ще допринесат  за доброто ви настроение и радост.След 17.06.16 ще бъдете обект на внимание ,което ще ви напомни за добрите стари времена.Много от проблемите около дома и работата(здравето) ще се решат с помощта на нови запознанства,специалисти и идеи.Пълнолунието на 20.06.16 слага край на един непродуктивен начин на живот или връзки с близки и приятели без смисъл.Всичко от сега нататък ще е коренно различно.Променяте изцяло  визията  и интимното си поведение.Връзките за вас винаги са били много важни ,но от сега нататък ще  трябва да имат и силна философско- морална основа,за да се задържат.

СКОРПИОН-
Юни стопира много от личните ви инициативи.Оказва се неподходящ за нови начинания.Може би е по-добре да преразгледате интимните си връзки и бъдещи цели.Пристъпете към реализацията им през идния месец(юли).До средата на юни ще се чувствате някак изморени и изнервени.Проблемите  изцяло ще са финансови или емоционални от липса на самочувствие и достатъчно жизнена енергия.След 18.06.16   оптимизмът ви се завръщат с пълна сила.Много от вас ще пожелаят да се отдадат на развлечения.Някои ще си вземат отпуска,други ще се отправят на дълъг път с  дестинации към   морето  или на духовно поклонение.Там някъде  на хиляди километри е много възможно да срещнете  човека на сърцето си или просто да сбъднете една мечта.Месец юни ще ви освободи от многото страхове и финансови дългове или поне, ще ви насочи към някакво решение.Животът ви вече ще има изцяло различна морална ценностна система.След 30.06.16 всички препятствия поетапно ще започнат да изчезват от живота ви.

СТРЕЛЕЦ-
"Нов живот,ново Аз с нови партньори,било то интимни или професионални" ще е сценарият на месец юни.Всичко старо,болно,нефункционално или неморално трябва да си отиде!Разбира се е по-лесно да го кажем ,отколкото преживеем ,но ...Съдба!
До средата на юни няма да ви е никак скучно.Заобиколени ще сте от много приятели(някои от тях и врагове) и заредени с добро настроение.Няма да ви липсват  и завладяващи идеи и предложения,които ще ви направят повече оптимисти,отколкото ви позволяват обстоятелствата към момента .Дали обаче,това ще има продължение във времето ще узнаете през юли!Ако може , опитайте да избягвате двойните връзки или тези с несериозни(неморални) хора.Това ще ви спести много бъдещи разочарования и проблеми.След 18.06.16 някои ще пожелаят да останат сами ,а други ще се окажат със сериозен любовник.Важно е да знаете  какво точно искате от живота,за да ви е по-лесно в избора  !В края  на месеца ще получите възможността да предприемете някои действия ,касаещи една интимна или бизнес връзка.

КОЗИРОГ-
Юни ви посочва некоректните приятели и погрешни бизнес цели или неподходящи групови  участия.Истината излиза на "бял свят"!Добре е да преразгледате всичко отначало,за да не храните змии ,болни амбиции или нереални мечти.Това ви се отразява зле, както на работата,така и на начина  на живот. Разбира се до 18.06.16 разочарованието ще е в повече,отколкото оптимизма,но в края на юни всичко ще се промени радикално.Идва краят на всички тайни,познанства с мошеници,неизяснени болести  и безмълвна самота.Една любов, напомняща ви за младостта и красотата  ще ви върне самочувствието.Юли ще е много по-вълнуващ,защото ще може да започнете на" чисто" и отначало!Пазете  здравето си до тогава!Добър период е да се откажете от лошите си зависимости и нездравословен начин на живот и труд.

ВОДОЛЕЙ-
Месец юни започва с едни разочарования и напрежение около любимите хора, приятелите,участието ви в обществени организации(групи,проекти) и не реализирани бизнес цели.В добава са и проблемите около дома и партньорите.Несигурността във финансовото ви положение допълнително усложнява ситуацията .Така  умората и едно  разочарование ще са налице.Ангажиментите ви ще са в пъти повече от видимите
резултати.Новолунието на 03-05.06.16 ще ви даде възможност за малки радости,развлечения, изненади или нов интимен флирт.Но,ще трябва да бъдете по-отговорни към работата,съдружниците,приятелите и интимните си контакти,защото има риск от някакъв инцидент,кражба,предателство или измама!Това ще ви накара да промените много от начините,с които се развличахте,градихте личен бизнес или контакти в обществото .Пълнолунието на 20.06.16 поставя края на несигурните,неморални ,незаконни или просто некоректни приятелства( среди) ,в които се движихте и развивахте до сега.Същото се отнася и за безпочвените лични амбиции.

РИБИ-
Някои цели,касаещи интимни или финансови планове, едно образование във ВУЗ,духовни(професионални) семинари или път в чужбина ще срещнат сериозни препятствия.Това е така,защото може да ви липсват сили и средства за осъществяванието им.Добре е да ги оставите за следващия месец,когато обстановката ще е много по-благоприятна.Налага се за последно да се въоръжите с търпение.Е,както се казва "хубавите неща  стават бавно"!Сигурно е,че сте на "прага" на една радикална промяна в живота ,касаеща дома,  бизнеса или брачния ви партньор.Това става особено осезаемо след 05.06.16.Атмосферата в живота ви ще стане особено еротична след 18.06.16.Срещата с деца(ако ги имате),млади  и любими хора(приятели),които не сте виждали отдавна ще ви донесе много радост.Вероятно е да се влюбите отново или по-силно!Да..,след "бурята отново изгрява слънце"!Така,че нищо не е изключено и...всичко е възможно!
Чудесата за онези ,които вярват в тях!Някои ще се задомят,сгодят..обвържат със сериозен бизнес партньор или пък, ще се разведат по-най безобидния начин.