За връзка


mmil73@hotmail.com


ОВЕН-

Месеца започва с ретро –Меркурий, което ще рече, че не е желателно до 10 .02.2015 да вземате окончателни решения за каквото и да било. Всъщност и самите

вие сте някак затворени в себе си и обмисляте бъдещите си ходове. Намерете начин да си разтоварват от емоционалното напрежение, за да запазите и здравето си, в добра форма. След 20.02.15 Венера и Марс преминават в зодията ви, което естествено подобрява значително настроението ви, външния вид и финанси. Едно ваше желание или цел ще бъдат изпълнени!
Започва един период изпълнен със страст и ентусиазъм!

ТЕЛЕЦ

До 10.02.15 избягвайте договорки от професионален характер, защото няма да имат продължение във времето. Пълнолунието на 04.02.15 ще ви накара да се замислите сериозно по въпроси, които тайте дълбоко в себе си. Свързани са с любовта ,която давате и получавате, децата и приятелите, позицията ви в обществото и творчески планове. Възможно е през този период , с хора висшестоящи от вас ,не само да не се разбирате, но  дори и да се скарате, затова преценете добре ситуацията! Независимо от всичко обаче, множеството обществени срещи и разговорите с приятели ще ви развличат, успокояват и дават кураж. Новолунието в компанията на вече, директния Меркурий, ще даде началото на едно ново начало в кариерата.

БЛИЗНАЦИ

Готвите едно обществено мероприятие и едно пътуване, през първите дни на февруари. Меркурий ,вашия зодиакален управител до 10.02.15 е ретрограден и като такъв , иска да ви подскаже да организирате всичко много внимателно, за да не пропуснете нещо важно!  Февруари, като цяло насочва вниманието ви към работата и професионално-социалните ви ви ангажименти! След 11.02.15 Меркурий става директен и общуването ви тече с лекота и без проблеми. Разбира се и емоционалното ви настроение също ,ще се подобри. Започва период с много срещи ,разговори и кореспонденция. Новолунието на 19.02.15 засилва самочувствието ви.

РАК

Избягвайте през първите 10 дни на февруари да се занимавате с финанси или да вземате на заем! По отношение на любовта ви очакват добри дни. След 11.02.15 може да пътувате на дълъг път, да се срещнете с хора, намиращи надалеч, да се влюбите в един човек ,много по-различен от вас. Една философска идея, финансов план или сантиментален роман, ще намерят своите решения. След 20.02.15 вниманието ви ще изцяло насочено към кариерата или работата ,като форма за финансова сигурност. Може да поемете един важен пост или да увеличите трудовите си ангажименти след 26.02.15, което ще изисква  от вас цялото ви внимание и енергия за в бъдеще.

ЛЪВ

През първите 10 дни на месеца, Меркурий е все още ретрограден и това усложнява общуването в с другите хора. Пълнолунието на 04.02.15 е във вашата зодия, което подчертава ярко отношението ви към семейството ,съдружниците и професионалните ви ангажименти. Нещо се променя тотално! Ситуацията наподобява ,като „завръщане в миналото“.
Не преувеличавайте с емоциите и не бъдете лекомислени. Реформи предстоят и в следващите два месеца! Финансите са №1 в списъка за решаване на настоящи проблеми. Трудностите и недоразуменията спират с Меркурий на 11.02.15,който преминава към директното си движение. Новолунието на 19.02.15 дава началото за една тотална личностна промяна .

ДЕВА

През първите 10 дни избягвайте ,както всички останали да вземате окончателни решения ,свързани с работата и ежедневието ви, защото Меркурий е все още ретрограден. Истина е, че личностното ви израстване ви безпокои силно, но ще трябва да направите някои  последни реформи към това. Имайте малко търпение! Независимо, че напрежението между вас и другите е поотслабнало, все още се усеща“ във въздуха „ и ще трябва да се отпуснете. След 20.02.2015 ще имате възможността да се справите с финансите си, които не са в най-добрата си форма. Затова пък, съдбата ви е подготвила приятна изненада с една сума от вашия съпруг,работа,заем или наследство.

ВЕЗНИ
Очаква ви много работа през февруари. Истина е, че често ще се чувствате изтощени през първите 10 дни на февруари. Пълнолунието на 04.02 15 ще ви срещни с приятели и близки, които имат нужда от вас и вие от тях. По-добри ще са връзките и разговорите след 11.02.15,когато Меркурий ще прекрати ретроградното си движение. Втората половина от месеца ще ви даде възможност да започнете сериозни разговори, около една връзка или реализацията на една, вече започната творческа идея. Новолунието на 19.02.15 ще ви даде шанс за промяна такава, каквато бихте желали за напред. След 21.02.15 страстта  и сблъсъците във взаимоотношенията ви с другите, ще заеме голяма част от вниманието ви.

СКОПРИОН

Независимо, че проблемите в дома и с близките продължават, вие се чувствате някак емоционално спокойни. Венера и Марс ще ви заредят с творчество ,което би ви се отразило добре, както в работата, така и в ежедневието. Не е изключено една любов ,да ви дари с радост или паричен бонус, който ще ви погне в настоящия момент по един или друг начин. След 11.02.15 с директното си движение Меркурий ,ще ви помогне да съберете мислите си и да се насочите в правилната посока. С Новолунието на 19.02.15 ще може да уредите въпроси ,свързани с дома ,финансите ,данъци и наследства. През втората половина на февруари ви чака много работа , ангажименти, но и напрежение! Затова пазете здравето си!

СТРЕЛЕЦ

Разговорите ,кореспонденцията и движението ви е все още затруднено.
Меркурий след 11.02.15 спира ретро движението си и проблеми възникнали в семейството, намират своето решение.
Пълнолунието на 04.02.15 засилва самочувствието ви и прави една мечта реалност. След 20.02.15 живота ви се подобрява значително. Любовта, децата и творчеството ще  са в основата на радостта през този период. Всички онези блестящи идеи намират своя път. След 11.02.15 кореспонденцията и пътуванията ви ще са безпрепятствени.

КОЗИРОГ

Първите 10 дни от месеца, независимо че ,Меркурий е ретрограден ще сте ангажирани с множество срещи и разходки с хора от миналото ,което ще ви радва особено. Търговски сделки и запознанства с млади хора, ще имат своето специално отношение към идващите месеци по отношение на любовта и финансите. Така или иначе парите от последните 4 години са ви голямо „главоболие“, та затова е добре да насочите обществените си връзки в тази посока. Друг проблем ,който предстои в близко бъдеще да решите е,  този с дома и неговите членове. Колкото и трудно да ви е, трябва да знаете че, съдбата ще го реши окончателно през април 2015.Със сигурност след 19.02.15 финансите ви ще се подобрят ,а това ще ви се отрази много добре, при разрешаването на настоящите ви проблеми. Трудностите от изминалия месец ще бъдат прекратени.

ВОДОЛЕЙ

Трудно ви е да общувате с другите през първите 10 дни, защото Меркурий в зодията ви е ретрограден ,а това не е никак лесно, ако не сте родени с такъв!
Объркани сте и това ви напряга още повече. Не се притеснявайте след 11.02.15 всичко ще си дойде на мястото. Новолунието на 19.02.15 ви дава още един шанс в личен план, а това ще изиграе важна роля в следващите 30 дни. Със сигурност ще промените отношението си към някои хора, външния си вид и поведение. Една ситуация, която ви напряга от известно време, ще бъде прекратена. Втората половина на месец февруари ще ви изпълни с ентусиазъм и множество обществени срещи, а това ще засили особено самочувствието ви.

РИБИ
Със сигурност месец февруари за вас ще бъде един Голям Св.Валентин. С Венера и Марс в зодията ви, ще се чувствате много влюбени, щастливи и творчески настроени. Може би, романтичното ви настроение да е много повече от това, което се случва в настоящето, но вие сте избрали да се потопите в страната на чудесата. Само през първите 10 дни ще трябва да сте внимателни, защото клюките и поведението на враговете ви, спрямо вас е в своя апогей! След 11.02.15 ще научите много ,което не би ви ясно и ще разберете кои са ви приятели и кои врагове. След 20.02.15 ще трябва да  внимавате  с разходите и финансите,като цяло. Не вземайте решение на емоционална основа!